Et sundere hundeliv

2024-01-21

Et nyt år er slået i gang og i den kommende tid vil der være fokus på sundere opdræt af hunde i medierne. Ingen kan være uenig i at vi skal sikre at hunde skal have optimale opvækstkår og ikke mindst at vi opdrættere vil arbejde for sundere hunde i vores opdræt. Vi lægger et kæmpe avlsarbejde i at gøre racen sundere. Vi har som en af de få specialklubber stadig bebeholdt og endda tilføjet en avlsrestriktion på Cavalieren. Flere gange i avlshundenes liv bliver de hjertescannet og  hjernescannet. Derfor er en hvalp med DKK stamtavle en dokumentation for at forældredyr og ofte flere generationer bagud er undersøgt for racerelateret sygdomme og de har godkendte resultater som kan dokumenteres på Hundeweb. 

Alle hunde kan blive syge stamtavle eller ej. Det er derfor vigtig, at hvalpekøberne stiller sig kritisk til et hvalpekøb. 

Din titel

Her starter teksten. Du kan klikke her og begynde at skrive. Dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est.

Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam.