Mit navn er Majbritt Carstensen. Jeg bor med min mand Thomas og vores søn i et hus ved Tange sø, Midtjylland.

Jeg har altid haft hund og dyrket et aktivt liv med hund. Vi fik vores første Cavalier i 2002 og næste hund fulgte i 2011.

Jeg har taget DKK`s opdrætteruddannelse og kennel mærke Anuka`s ved DKK. 

Jeg interesserer mig for hundesport og opdræt af sunde racetypiske Cavalier King Charles Spaniel.

Mine hunde er ikke alt, men de er med til at gøre mit liv helt.


Cavalieren er en fantastisk selvskabshund. En livsnyder og pleaser. Den er let at træne og elsker at leve et aktivt liv i familiens centrum.

En hvalp med DKK afstamning er et trygt køb, hvor der er garanti for afstamning og sundhedsresultaterne kan følges på DKK`s hundeweb.

Alle hunde kan blive syge eller have arvet noget genetik fra generationer tilbage der popper op som sygdom. At racehunde er mere syge er nok mere et spørgsmål om, at DKK opdrættede hunde også er mere undersøgte end gadekryds, hvor vi ikke kender status på forældredyr. Jeg vil hellere kende udgangsstatus end gamble.

Køb af hvalp er en tillidssag. Derfor stiller jeg også mange spørgsmål som opdrætter.

Mine hvalpe er ikke en internetvare. Jeg vil gerne sikre mig, at hvalpene for den bedste tilværelse som et kærligt medlem i en familie.

Jeg lægger al min tid i at have et kuld en gang imellem. Min vision er, at opdrætte sunde, velprægede og racetypiske hunde som kan leve et langt liv og glæde deres ejere hver dag.

Når du lukker en hvalp ind i dit liv, skal du ville den 100% . Præcis som hvalpen vil dig 100 %.

Billedgalleri